kom precis hem, paranormal activity 3

har sovit hos min underbara vän inatt så kom precis hem. har precis duschat ska in till mina kusiner marit fyllde år i fredags så vi sk fira henne idag. sen ikväll blir det paranormal activity 3.. ohh läskigt! jag såg tvåan igår, inte så läskig faktiskt har dock höga förväntningar på 3an (: nu ska jag fixa mig och åka. vi hörs pusspuss

harry potter

sitter just nu och kolla på harry potter och funderar på vad jag ska gör ikväll. jag ska iaf vara med frida ikväll vilket som.

födelsedagsbarnen

min underbara tjejer fyller 18 år idag! Vi har känt varanda i snart 18 år brudar. Grattis älskar er♥

to do list tomorrow

1. städa rummet
2. sätta systemkamerna på laddning
3. hämta cykel
4. ner till byn o göra missions...
5. baka en kaka
6. hemligt hehe
7. fixa mig inför kvällen

drömmen








Till frisören

Då var det dags igen, till frisören idag, klippa o färga (:


kärlek






sail away with me honey, hold my heart in your hand

t.c

wayne's coffee

blev en lång mysig fika med mina två underbara vänner. Lollo kom förbi en stund också, mysigt länge sen jag träffade henne! nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i min säng och sova lite, är sjukt trött. sen imorgon ska jag troligtvis upp till skolan och efter det ska jag hem till farmor och mysa. hon är helt underbar.

jag går ner för dig, jag kan ge dig allt, snälla se på mig för jag vill ha din hand, men du vänder blicken åt sidan och tittar bort

.

lördag

igår så var jag först med min underbara vän på dagen sen åkte jag hem och bara tog det lugnt, lagade mat med mamma. Sen vart jag på jätte ledset humör så bestämde mig för att vara med min bejbi, så vi tog det bara lungt. drog in till stan en snabbis. Sen gick vi hem till mig och kollade film och somnade.
Idag så åkte jag först och hämtade tom som hade sovit i stan sen åkte vi till mormor. mysigt att träffa dem. Ikväll får vi se vad jag gör, jag orkar verkligen inte plugga matte inte när det går runt 1000 tankar i mitt huvud..

gårdagen

gårdagen böjade med en sväng till stockholm, mysigt! gick och kikade lite men ska tillbaks nästa vecka ist. senare på kvällen så gick jag till mina otroliga vänner. så nnu kom jag precis hem och väntar på att min babe ska komma hem så vi kan leke. vi får se vad vi hittar på!

puss

awesome


under täcket en söndag i november, om du letar efter någn som går att lita på, om du letar efter någon som går att ändra på, om du letar efter någon som är ärlig och rak och som inte erkänner allt

.

There are so many toys in this world, why du you always choose to play with feelings?

.

jag är lycklig med dig


Oh, sometimes I gotta get a good feeling, yeah You don’t feel it that I never never never never had before, no no

.

jag känner inte igen mig, det här är inte jag, jag tar allting så enkelt, har förträngt hur det var, tillbaks i gamla vanor, när du hörde av dig igen, jag ställer inte frågan, men vad ville du egentligen?

.

jag älskar dig min bästaste vän


quit your job, buy a ticket, get a tan, fall in love, never return

.

om det spelar någon roll så förstår jag dig bättre nu, du är rädd för stora ord och jag är rädd för allt

.

keepers or not?

köpte nya skor idag, kände att det behövdes men vart osäker när jag kom hem.




Keepers or not keepers?

helg imorgon

på fredag så ska jag vara barnvakt. på lördag blir det nog stockholm. på söndag ska jag till björklinge. nu, ska jag sov. Godnatt

var och en går hem till sig, fast jag inte kände dig, så känns det som om världen skulle rasa om du skulle glömma mig

.

du får mig alltid att skratta, åhh va jag älskar dig

.

jag orkar inte att du har kontrollen, kontrollen över allt och mig

.

mamma

hej. idag har jag och mamma haft lite häng, kollade idol hela dagen och lite så. det var mysigt! Nu fixar jag mig för en ute kväll med tjejerna! ha så kul ikväll vänner!

Taggad... Godnatt

Trött, taggad ska sova..


dumdum

du är blind, dum i huvet, helt cp & gud va jag inte tycker om dig.

2011-10-12

Hej. Jag sitter nu i min säng och försöker o försöker att läsa min engelska bok men det går inte.. Men idag så fyller min bror år och han har bestämt att vi ska äta tacos ikväll, mums! Efter det får vi nog se om det händer något eller om jag kanske drar över till farmor o farfar.
Juste hade en variant utav fake sidecut idag, kommer en och en annan bild. Puss!


image description


2011-10-11

Hejhej. Kom precis hem från övningskörning. Det gick bra, jag körde på motorvägen för första gången igår.. Kunde knappt gå ut ur bilden efteråt dock. Hehe. Köpt 2 par nya örhängen idag också, bilder kommer.
Imorgon fyller min bror 20 år också, kul för honom. Plus att imorgon är det 3 månader kvar tills jag fyller år!! WIIHO.
Nej nu ska jag plugga och sen gå och lägga mig, puss!



RSS 2.0