Mina tår!

Ass¨vad är det med tår och mig? Jag har typ brutit 2 tår! hur fan lyckas jag! Det är helt jävla otroligt!

Aja, idag har jag inte gjort någon. Städat mitt rum typ. På tisdag ska jag förmodligen till Stockholm. Ska bli mysigt! Hej med er!

åpoiuhygtfd

godnatt

Nu ska jag sova. Det blir inget!
Godnatt
n

gårdagen


kjhgfds



kjhgfd

dfghjkl Vems rumpa?

tyutghiop

Gårdagen va bra!
Idag har jag vart på öppethus på TBS i Stockholm. Mina föräldrar är ermot det men jag är på! Jaa jag har redan sökt så dom har inget att säga till om! I alla fall ikväll har jag vart med Moa, det var jätte mysigt!  Tack älskling. Nu ska jag prata med Andreas och sen ska jag sova!
Puss


TJA!!!

TJA!
Idag har jag vart hemma hela dagen och tagit igen mig från igår! Men imorn är jag igång igen! :D Imorgon ska jag vara med Fanny. Vi ska in till stan och fira att Joalim har fyllt år! Det ska bli riktigt skojigt! Jag har saknat Fanny den här veckan som fan också så det ska bli grymt att träffa henne igen! Ja, det var allt för mig! Shing shong! :)

cvbnm,


sjukling!

Hej!
Idag vaknade Rebecka med ont i magen. Hon gick upp, gick till skolan. Gick på en lektion och sen gick hon hem och på vägen hem så spyde hon. Vilket inte var så värst nice. Jag tror att jag vet en person som har smittat mig. Inte shysst! Aja, life is life!

Jag har ialla fall kollat på OC hela dagen! nu är season 1 klart! Nu blir det season 2 om Mathilda har den också! (a) Aja ha det bra alla prickar! :D 

SOMMAR!!












Hej jag ska ha i sommar! Jag älskar sommar

PH!!

Grejen är ju den att jag vet vem som åker ut! det är såjävla roligt att jahg ska skriva ut det på min blogg! :D Det kommer, det kommer!

puss

The oc

Hej!
Just nu sitter jag och kollar på oc. Oc är iof det bästa programet ever! Fan slutade dom med det för då? Jävla skit! Aja, nu ska jag nog sitta och gnygga lite och sen blir det välnågot annat!

17:34


helgen!

Hej
Helgen har vart dunder! i fredags så var jag med Linn & Emelie. Vi tog det lugnt! Bara slappade och kollade på film. Sen  var jag hemma i en timme ungefär sen åkte jag in till stan till min baby! Vi gick på bio och bara myste! sjukt rolig bio! Gallet asså. Sen nu ska jag gå på stan och sen åka hem och plugga, det ska bli rätt nice ändå! Det var synd att det inte vart någe sunnersta idag, menmen! Nästa helg så! :) Puss på er alla!

åweopasr

brunt eller blont hår?

Hej!
Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha blont eller brunt hår och jag har panik! vad fan ska jag gör, alla säger olika! jag får funkdera ett tag till. puss

bnm  bghnm


SNABBA CASH

Jorå visst va den bra! vill se tvåan nu bara! Dagen var iaf helcool! :D en hel dag men Fanny Bäckström är inte dåligt! Vi träffade Syd & Alexandra sen också! Trevliga prickar detdär! Sen gick jag med Niclas hem! Världens omväg men trevligt va det! :) Imorgon kommer min efterlängtade MAtilda tillbaka till skolan. älskar dig mest gumman! Jaja, nu ska jag duscha. Puss

ted carlstrand

pratar med ted nu. han är best! :)


16 år!

Tja! idag blev Frida 16 hela år! det är helt sjukt! Och i morgon är det min tur! längtar som fan!


40 år!



Moa & Fanny



Fanni



Ida



Axel & Fanny & Jesper

Pappa 40 år!

Tja bloggin!
Igår fyllde min pappa 40 år! Han har blivit gammal typ! Aja, han fick typ en motorsåg, pengar, sprit, skidor m.m. Det kom typ 80 personer. Fyfan va mycket ungar det var! Jag och Fanny var helt sluta efter den kvällen asså! Fanny vart mamma och jag hade kloner. Mina 3 kusiner som ser exakt ut som mig! Plus min faster på det också. Fast hon är dock i USA för tillfället! Men hon kommer hem den 8 januari.
Ja, vad hände mer igår? JUSTE! Jag och Fanny kollade på en skräckis igår natt, PROMNIGHT! Så jävla skön skräckfilm asså! Så nice! Aa juste, btw så ska jag, Joel & Fanny gå på premiären av Instängd 2 på fredag! Det ska bli så jävla nice asså! Den kommer att vara as läskig! HAHHA, då har jag en till att berätta om för Björn sen när jag kommer tillbaks till skolan! LÄNGTAR !

Tips på skräckfilm. Den bästa jag NOGONSIN har sett är ORPHAN! Den är så grymt jävla bra säger jag bara. 
 
Det var allt för mig idag :) Det kommer bilder från den 4: sen!
Puss


Godmorgon!

Godmorgon! jag har precis vaknat och nu ska jag äta frukost! Sen ska jag in och träffa min underbara vän Fanny Bäckström! Vi ska gå på bio och lite så. Det ska bli toppentoppen!! Sen så kommer hon hit imorgon för min pappa fylkler ju år! Så det blir nice som fan! :)

Jag saknar mina tre bästa vänner.. Anabandana, Viktoria, Frida!

Haa en nice dag alla!


CP!!

Assså seriöst! tror du att jag är dum i hela huvet eller?! du tror att du kan ljuga för mig hela tiden och tro att jag inte fattar något? men jag har fan fått nog nu asså!!!! jag kan inte lite på ett enda ord du säger längre!!! Jag vet inte vad jag ska ta mit till!!! det hände senast idag liksom!
Jag är alltid lojal och omtänksam mot dig men jag får inte ettt skit tillbaka!! Aja, människor är olika, många är normala men många inte, många är duma i huvet!
Sug kuk!


Hemma & sjukling!!

Hej!
Rebecka Olsson har inget liv. Jag sister hemma och kollar på zuper zebran.. vad är det för lördags kväll liksom?! Är van vid festerier och partaj men inte ikväll! det blir chill kväll! Jag mår ju iof inte så jätte bra heller så det var nog lika bra..


Januari!

Det är nytt år och massor med nya möjligheter!
Om 2 dagar fyller min pappa år och idag fyller malvina år! Och jag den 12! Januari är den bästa månaden.

Hemma hos mig är det kaos! Mamma laggar mat till 60personer och pappa ska fylla 40 om 2 dagar, det säger allt liksom! Han har nog lite 40årskris om man frågar mig! inte så konstigt iof! Aja nu ska jag städa mitt rum.. och jag känner att jag inte mår riktigt hundra.. men det är smällar man får ta när man inte är försiktig.. ! 
Hare gött!

Blogg!!

Tja! Idag den andra januari skaffar jag blogg! Vilket jag aldrig trodde skulle hända menmen! Hare bra, Tja!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0