kulturnatten

Jag åkte in till jossan vid halv 5 i sommaro. Sen kom Karin, Viccan, Victoria, Julia, Nattis, Pillan, Linnea och Linnea. Vi krökade där ett tag, sen drog vi in till stan där vi bytte buss och åkte till bjöklinge. Vi var där i 10 min sen gick jag, jossan och karin till bussen igen. Men bussen kom aldrig som vi ringde taxi som skjutsade oss till stan. Där möötte vi upp Tim. Sen mötte jag upp Tom, Ville och Philip som skulle till Saluhallen. Jag vart sjuk där på kvällen så fick åka hem efter att jag hade träffat dem.

Nu är det måndag och igår sov jag hela dagen. Vaknade upp med 39.8 graders feber. Nu ska jag kolla på film och äta sopa.

världenssjukaste

nej det är jag inte men mår inte så bra för tillfället. har sovit hela dagen och vaknade kl 21.00 och ska snart krypa ner i sängen igen och sova.. blir ingen skola för mig imorgon. nu ska jag kolla film, prata med min babe och sova. puss

bästaste



pappa och laban♥

skriver engelska

kom ganska nyss hem från frida. vi myste med kortspel och prat. nu sitter jag och skriver klart engelskan och kollar runt på olika sidor om vårt projekt. hehe.
nej nu måste jag skriva klart, sen ska jag sova! Godnatt


länge sen nu

ojojoj. nu var det väldigt länge sen jag skrev. innan jag drog till prag precis om jag kommer ihåg rätt. jag tänkte berätta lite om vad som har hänt sen jag var i prag och om prag såklart.
prag var helt underbart, staden, nya människor man träffade, sällskapet jag var med nej prag var helt underbart! ska åka tillbaks nästa sommar också.
Jag har börjar skolan nu också såklart. det är faktiskt lite kämpigt på den fronten men det är väl så det ska vara.
Jag har vart med mina underbara vänner massor också. Jag och frida satt och pratade bara för någon dag sen vad vi vill bli när vi blir stora, hon vill bli något stor, vad hon än hittar på så vill hon bli bäst på det vilket jag vet kommer hända. Jag däremot vill först utbilda mig till veterinär och sen polis. eller tvärt om har inte bestämt mig. lite skrämmande ämne att prata om faktiskt.
Jag har börjat övingsköra det går riktigt bra faktiskt, jag tycker det är skit kul!

nej nu ska jag sätt mig och plugga, försöka iaf. någon ringde ju och väckte mig kl halv 5 inatt..
hörs sen!


RSS 2.0