Som ni vet så är jag ringtokig



Underbart fina.

Så söt tjej.


Jajajamen!

Imorgon kommer Linn hem. Ska blir helt underbart! Jag saknar er båda så jävla mycket asså så det är på tiden!


Så imorgon sak jag vara med Linn & Gustav, Linns pojke. Får vi se vad vi hittar på.  Förmodligen bara ligger hemma för jag har massor att berätta för henne. OJOJOJ..



Tja!

Just nu sitter jag hemma och gör ingenting istortsätt. funderar på om jag ska hitta på något.

Igår var jag med Viccan & Nattis. Vi gick först och handlader morötter och dip och chips och lite grejer, sen gick vi till Nattis och kollade på film. De var skit mysigt. Sen vid 1 så somnade vi efter 3 bra filmer. Älskar er flickor.

Nu ska jag äta daimglass med mamma och pappa. Hörs sen!

/ Rebecka


A heart is not to play with, a heart is not a toy. And if you want to break it, so give it to a boy.

.

Godmorgon.

Jag vaknade för typ 2 timmar sen men har inte orkat gå upp, är fett trött. Igår va jjag hos Johan, sen kom Grape och Mörk. Vi satt och drack lite sen drog alla åt varsit håll vid typ halv 1. Nu ska jag duscha och så sen ska jag hem till Johan. Han vart jätte full igår så ska åka och ta hand om honom nu tänkte jag.
Hörs sen!


Hejhopp!

Gårdagen var skit kul! De va jag, Lovisa, Victoria, Viccan och Jossan. Vi var först hos Lovisa, skit trevligt! Sen kom Tim & Oscar och skjutasade oss till Luthagen där jag och Jossan hoppade av medan dom andra åkte hem och sov.. I alla fall, vi gick upp till Edvin och kröka. De var trevligt. Hos Edvin var Alexander & Andreas. Mycket trevligt. Sen fick jag skjuts till stationen och tog bussen hem 2.40. Amen de va en trevlig natt, tack alla!

 

Nu sitter jag i min säng och ska snart klä på mig och dra in till Johan. Sen ikväll så har jag inte bestämt mig om vi ska gå på bio eller festa.. Jag ska vilket som vara med Jossan & Lovisa.

Ha de så bra alla så hörs vi!

/ Rebecka


Flicka- Wild horses

Så underbar låt! OCH så underbar film, Flicka.



HAHA

Vilket jävla pucko du är?

Go´kväll!

Har precis haft en bra kväll med Johan han gick nyss hem. Nu ska jag fixa mig för sängen och bläddra lite i matteboken. Matte prov imorgn?! panik, ja. Menmen, Johan hjälpte mig som tur är.
Nu blir de sovning för mig.
Hörs och ses

Tisdag!

Hejhej!
Började sent idag. Fick skjuts in till skolan utav min snälla bror. Nu sitter jag och väntar på att viccan ska komma. Hörs sen!

Natur

Hejhej!
Sitter och ska ha naturkunskap. Sen ska jag gå hem till Noa för hon ramlade av hästen igår och skrapade i hela ansiktet. Snuttan då!

Söndag.. ingen bra dag

Hejhej!
Jag har kommit på att söndagar inte är bra dagar.. Man är trött och bakkis. MEN de lilla ljuset är ju trots allt Solsidan! Underbart program! Men nu ska jag kolla på Due Date och sen sova tror jag! Hörs senare

/ Rebecka

Dag 7

Mina bästa vänner.. Jag har 5 bästa vänner.

Linn & Emelie: Mina barndomsvänner och som fatist har vart mina bästa vänner längst. Vi har gått igenom aa typ allt tillsammans. Jag älskar er.

Viccan, Victoria: Er lärde jag känna för inte så länge sen. När vi började skolan så lärde jag känna er. Nu är ni mina bästa vänner. Vi har så jävla roligt tillsammans. Kan lita på er till tusen och kan inte få några bättre än er två. Älskar er.

Nattis: Jag träffade Nattis genom Viccan & Victoria. När jag är med Nattis så känner jag verkligen att hon bryr sig och jag litar på henne. Sen är det jätte lätt att prata medhenne! Haha, och vi har så sjukt kul tillsammans! Älskar dig.


Tack för att jag har er♥

Dag 6

Jag vaknade kl 10 halv 11. Gick upp och åt frukost. Gick och la mig i sängen och kollade lite film och facebook. Nu ska jag träna och fixa mig och dra in till stan. Jag ska möta Victoria. Sen ikväll ska jag möta upp Viccan, Nattis, Victoria och Linnea. Så vi får se vad vi hittar på!

Mina Favoriter i silver


Ska snart sova!

Hej!
Ska snart sova men måste bara uppdatera om min dag! Först träffade jag Linn och vi åkte till Ikea. För jag skulle handla nya grjer till mitt rum! Vi gick runt där, fika lite och gick och kollade! Jätte mysigt, tack för dagen älskling!

Sen kom Johan och hämtade oss och skjutasde Linn till stationen och vi drog hem till Johan! Pratade lite och bara chilla, sen skjutasde han hem mig. Gulligt va? :)

Och nu ska jag ringa upp Alexander och byta lite ord sen blir de sovning på högsta!


/ Rebecka

Jag rensade lite i min ringlåda, behöll bara favoriterna!


Dag 5

Vad är kärlek? hmm.. Den får jag klura på.

Dag 4

Frukost: två Knäckemackor med keso och gurka.

Lunch: Nudelwok.

Middag: Köttfärssås och spagetti.

Dag 3

Min Mamma heter Pernilla Olsson. Fyller år den 13 mars. Hon är 40 år blir 41 iår alltså. På daganra så går hon i skolan, hon pluggar till att bli kart-och mättekniker. Så nu i sommar har hon 1 år kvar sen är hon klar. Innan hon började plugga så hade hon eget företag som rullade på väldigt bra. Men hon tröttnade efter 20 års arbete typ. Det kan man ju i och försej förstå.
Hon växte upp i uppsala, årsta. Hon och pappa träffades på celcius skolan och vart bästa vänner. Sen gick dom ut skolan och ett halvår senare vart dom tillsammans och har vart tillsammans sen dess. Har vart gifta i 14 eller 15 år. Hehe

Min pappa heter Stefan Olsson. Fyller år den 4 januari. Så han har precis fyllt 41 år. Han är elektriker och brandman. Han spelar innebandy och bandy ibland.

Dag 2

Jag tror aldrig att jag har vart RIKTIGT kär. Bara gillat väldigt väldigt mycket!

RSS 2.0