16 dagar kvar

ja som jag sa, bara 16 dagar kvart nu! taggggga.
Nu ska jag åka över till farmor och jobba sen har jag inget planerat. Vi får se vad jag hittar på. Puss o kram så länge

packning för mig & vic

Festkläder

kläder

Skor- klackskor, lättare skor & stövlar

Morgonrock

Underkläder

Smink

Handduk

Annki-becka

Locktång & plattång

Hörlurar

Pengar/ pass

Laddare

Kamera

Mobil

Solglasögon

Schampo/balsam

Tvål/sminkborttagning

Parfym/deodorant

Handväska

Hårspray/tofsar/hårspännen/borste

Tandborste/tandkräm

Ipod

Tamponger

P-piller

Smycken

Hudkräm

Kudde

Rakhyvlar

Pyjamas

Ipren/ medicin

Keps/ hatt

 

Nu har jag skrivit en liten packningslista till mig och Vic. Men känns ändå som att det är något som saknas även fast litan är ganska lång..


fortfarande 17 dagar kvar

hejhejhejhej. Igår satt jag och kollade hela PH säsongen danska. Tycker att sveriges är roligare faktikst. Det händer alltid samma grejer i danskarnas PH. Sen kom Johan och försökte övertala mig att följa med till Prag och det lyckades han ju med ganska bra, hehe.
Idag kommer mina efterlängtade älsklingar hem!!!!!! Hoppas på att få träffa dem ikväll annars blir det om 1 vecka vilket inte känns jätte bra. Sen ska jag vara med frida idag också för hon åker också imorgon. Asså vafan alla åker ifrån mig!!! Men då har jag lite tid att fixa allt inför Prag osv.
Nu ska jag lägga mig ute i solen lite och glassa. Hörs senare!

Prag bokat

Sitter just nu och skriver packningslista till mig och min fina vän Victoria. För det är nämligen så att jag, Johan, Alexander och Victoria ska åka till Prag om 17 dagar, alltså den 14. Jag pratade ju lite om det förut men nu är det klart! Imorgon eller på tisdag så bokar jag och Vic flyget. Det kommer bli så jädra roligt asså. Taggad tjej!!!!
Du och jag baby♥

midsommar

min midsommar var helt underbar. den spenderades på bästa sätt verkligen. förutom att jag saknade J lite.. men först va vi hos Ise och åt brunch, jätte mysigt. sen gjorde vi kransar och bara hade det jätte bra. kom dem till mig senare på kvällen då vi drack drinkar och fem kamp och massor med annat.

nu ligger jag och frida i min mamma och pappas säng och bara softar loss. ikväll ska vi inte göra ett piss, hehe. vara med varandra och bara vara.
nu kommer lite bilder från igår!











hahha

vattenmelon+ jordgubbar

Min gårdag.
Igår var jag med J i princip hela dagen. Vi gjorde inget speciellt egentligen, utan bara softa! Sen på kvällen så drog jag hem till Nattis och va där ett tag med Viccan och Nattis, såklart! Sen påkvällen drog jag hem och sov. Ingen speciell dag egentligen.

Idag har jag och mamma vart hos optikern för att jag ska ta syprov så jag kan börja öveningsköra. Spännande!! Sen idag så kkommer Frida hem och då ska jag vara med henne!
Men nu ska jag käka vattenmelon och jordgubbar. Mums!

en bättre måndag kväll

Idag har jag inte gjort så mycket på dagen, renasade ur massa gamla lådor med mamma det var iof sjukt roligt! Vi läste massor mer grejer som jag och Tom hade skrivit när vi var små i skolan osv. Jätte roligt!
Sen vid 5 tiden så åkte jag in till stan. Träffade Victoria och Alexander så åkte vi hem till Johan på en mys kväll.
Först satt vi bara och pratade. Sen gick vi en promenad till Gränby centrum.
Juste, det här måste jag berätta! Johan och Alexander ska åka till Prag i juli, ja så dem sitter och letat hotel osv. Sen senare på kvällen så börjar vi prata om Prag. Då säger Alexander: fan va kul det skulle vara om vi åker alla fyra.. Sen började vi alla tänka på det där och vart sjukt taggade. Haha, spontan grej!

Men nu ska jag sova. Puss på er

two days

igår var jag med frida. Vi gick en långpromenad och pratade om massor. Sen gick vi hem till frida och kollade på film och bara myste gärnet. Sen gick jag hem och sov i min underbara säng. Idag så åkte min fina vän iväg och kommer hem på onsdag, kommer sakn henne lite ganska jätte mycket faktiskt!

Idag har jag inte gjort så mycket. Städat mitt rum, fixade lite allmänt hemma sen va jag men J också.

Nu ska jag kolla How i met your mother och sen ska jag sova! Sleep tight, hörs imorgon



last night

gårdagen var jätte rolig! vi var ute i björklige på en fest. det var trevligt.

sjukaste grejen hände mig och iselinn. Jag och Iselinn och Jonathan ska möta Teresia och Matilda, sen kommer det en moppe som jonathan får skjuts av till bussen där han hämtade matilda och tersesia. då när jag och iselinn står och väntar på dem så sätter vi oss på gatan helt oskyldiga. då kommer det ut en kille och skriker vad fan håller ni på med? då skriver jag tillbaka ingenting hurså? han ropar tillbaka: jo ni skriver och har er. då sa jag om du har något att säga till oss så kan du komma ut från ditt hus så jag kan se dig så kan vi prata face to face.
Han kommer ut och börjar skrika på mig att jag är en idot osv. sen kommer hans galna mor ut och börjar skriva att vi är små barn och att vi typ är 14-åriga idoter som inte kan bete oss. VILKA ÄR DET SOM INTE KAN BETE SIG OCH ÄR SÅ SJUKT OMOGNA OCH STÅR OCH SKRIKER PÅ 17 ÅRIGA TJEJER SOM INTE GJORT ETT SKIT? aa sen iaf så kommer det ett äldre par som frågar vad som händer. då kommer killen och börjar skrika att vi har betet oss som idioter osv. då säger den äldre killlen att han ska gå in för han bara stod och skrek och han fick inte ut något av det. så jag och iselinn berättar för den äldre killen vad som hände och då kommer den där killen ut och bah nej så va det inte, jag gick ut och ropade efter min katt och då hörde jag ett liv här ute. 10 sekunder senare säger han att han inte hade sagt något om att han letade efter sin katt? helt störd i huvet. men sen gick den galna killen in igen och den äldre mannen sa åt oss att lugna ner oss lite sen gick han.
Men vilka 2 jävla riksmongon!!

Haha, när jag och klara åkte hem så hade vi skönaste busschauffören! Vi hoppade på direktbussen från björklinge till knivsta. Då när den stannar i stan så kommer han bak och kolla på oss (som sover längstbak och hade lagt ut alla våra grejer) och skrattar och säger: -hahha, skön vinbox! sen skrattade han lite för sig själv och gick!
Haha, helt underbar va han!

Åhh heregud det var en trevlig kväll det!

Linn och em skulle åka kl 4 inatt och jag kom hem med bussen 3 då skulle jag gå till dem och säga hejdå. jag ringde och ringde men ingen svarade, så det vart inget hejdå.. vart skit ledsen när jag vaknade imorse och såg att hon inte hade vaknat av att jag hade ringt. Iof kanske det var lika bra att jag gick hem och sov, hehe.

Lite bilder från igår


jag och frida




adam och arvid




hos linn

sitter hemma hos Linn nu. Vi ska väl typ säga lite hejdå osv. Sen blir det hem, städa rumet och lite såååå. Är dock sämst på att säga hejdå så jag hoppade över det och sa vi ses sen! Hehe.

 

TO NIGHT!

Jag har precis duschat och nu ska jag fixa mig inför kvällen. Den kommer spenderas med Klara, Frida, Teresia och Iselinn och många andra. Vi får hoppas på att det blir den bra kväll! Ha en as grym kväll så hörs vi!


nattinatti

I think I'm in love with you. I just don't want to realize it. I wonder what you are doing in twenty years. In twenty years, I hope that you are mine and that I am yours. That we have a house, children and a car together. There is nothing that can affect my love for you. I thought I could be strong around you but I can't. Instead, I get weak. I don't know if it's a good thing or a bad thing. But I think you are the love of my life and there is no one how can change that.

twenty years

"Do you want to see
The place where I am free?
Cause in my mind I need it
But you're nowhere near to me"


Ligger i min säng och bara lyssnar på den här underbara låten. Den blir bara bättre för varje gång jag lyssnar på den. Man tänker på allt och ingenting typ.


home

Nu kom jag precis hem från en natt med Frida och en skön dag men Frida & Teresia. Nu ska jag åka till min farmor och jobba= rensa ogräs, sen blir det en kväll med brudarna.

Hörs när jag kommer hem! Ses

nyquli

Igår va jag och Frida hemma hos henne och kollade film och bara tog det lugnt! som ni vet så har jag vart sjuk ganske länge till och från. Frida har super mediciner hemma som typ Nyquli, den gör så man kan somna bättre. Ja, så igår efter filmen så tog jag 30ml av den där för jag skulle ändå bara åka hem. Sen gick vi och satte oss i soffan igen då jag somnade som en sten. vid 3 väckte Frida tydligen mig, vilket jag inte har något minne av alls. Sen gick vi upp och la oss och sov, vilket jag inte heller har något minne av. Haha. Sjukt bra medicin ändå!

gonna miss you guys

Mina två fina vänner åker på lördag till Grekland, är borta ca 1 vecka. När dem kommer hem så packar dem om och åker till P&L. Sen när dem kommer hem därifrån efter 1 vecka så åker dem till Gottland. När ska vi ha syster tid hade ni tänkte där emellan?
Jag vet att ni inte kommer sakna mig för ni kommer att ha fullt upp med erat men jag vet att jag, sannerligen kommer att sakna er så jag inte vet var jag ska ta vägen.
Ni ska veta att jag älskar er av hela mitt hjärta och jag hoppas att ni får det så jävla roligt så jag kan bli riktigt avensjuk när ni kommer hem och berättar allt galet ni har vart med om. Puss på er systrarna mina.

svart, vinrött & vitt




Från mobilen

Just nu sitter jag med Frida hemma hos hennes pappa och bara myser. Vi funderar på vad vi ska göra ikväll, om vi ska gå på bio eller ha en till hemma kväll. Men vi får se. Har inte så storlust att gå ut när det är sånthär pissväder.. Det regnar sjukt mycket! Nej nu ska jag åka hem till mig och Frida till sig, så vi hörs senare. Hejdooo

ösregn

sitter och käkar frukost i mitt uterum jätte mysigt, sen börjar det spöregna vilket inte var lika roligt! Vad ska man göra idag nu då? Vara med min underbara vän ser det ut som.


Tandläkaren

Jag ska snart gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon och gå till tandläkaren.. Usch inte kul. Har inget emot att gå ditt så men nej, usch. Inte min grej bara.
Men nu ska jag försöka sova, hoppas ni gillar min nya design. Inte så färgglad men lite ändrig iaf.
Godkväll

pippitröja

Jag älskar min nya marinblå/vit randiga pippitröja. Helt underbar!




2011-06-14

Just nu sitter jag och väntar på Teressia & Frida. Dem ska komma hit och vi ska hitta på något. Får hoppas på något roligt.

Det som har hänt mig dem senaste veckorna: Jag har haft skolavslutning, klippt mig, vart i Stockholm, firat min bästa vän Natalie, vart på bio, börjat träffa en gammal vän, jobbat och planerat min sommar.
Ifredags så slutade jag skolan, min betyg var helt okej, kunde vara bättre men vad gör det om hundra år, right. Men när jag kom hem så väntade ett efterlängtat sommarlovskort på mig och en shopping dag med min mamma. Underbart mysigt!


RSS 2.0