Give me!


Min älskade bror





B

Tordag




Helgen

Hej.
I fredags så var jag föst i skolan. Sen drog jag in till Fanny och hem till henne. Sen drog vi till Emelie i Skyttorp och hade trevligt!
Igår så var jag så jävla sliten! Kl 11 smsar Alex mig och säger att jag ska komma på fest! Så jag går upp och åker till dem och kör jag har aldrig ett tag med Jempa sen drog vi hem vid 1 och sov. Eller först så pratade jag med min älskling! Sen sov jag!
HAHAH, här kommer en bild från i går.. Sliten tjej..

USCHH!

I fredags måste vart den värsta natten i mitt liv..
träffade äckligaste killen som gick med mig till stationen.. USCH jag orkar inte ens prata om det

SOVVVA!

Hej!
Imorse försobv jag mig som satan! Vaknade tio! Och jag började skolan 8.30 (y) Jättte braa! Menmen! VI var på teaster idag och denvar såååå jävla dålig! Gudddd! Döda mig kände jag lite!
Sen kom jag och frida hem till henne och åt sen stack vi till vollybollplanen och spelade med alla finamänniskor! Puss på er!
Nu ska jag prata med lovely och sen sova!
See u


B

Godnatt


<3

I think i like someone..

Aa i alla fall. Jag är ledig imorgon! så jävla skönt! Jag ska bara sova så får vi se var jag hittar på på dagen! men ska bli så grymt skönt!
See u

B

ELD I HUSET!

Hej!
Imorse så vaknade jag kl 8.15! Jag försov för alltså, på grund utav mr. X! I alla fall, då tänker jag att jag kan väl lika gärna hoppa över första lekitioen och komma till nästa. Så jag går upp och stoppar ner en macka i min rostmaskin. Den hoppas upp som vanligt. Jag stoppar i en till och brer den andra och sätter mig och tittar på TV.
Efter 5 min känner jag att det börjar luka bränt.. Jag tänker inte mer på det.
Efter 10 MINUTER känner jag att det luktar bränt igen! Då reser jag mig upp och går 3 steg och ser att det är rök från golvet till taket! Jag får panik och tänker " Ta hunden och SPRING! " Men istället så springer jag och drar ut brödrosten och slänger ut den från huset! Och jag lovar, brödrosten brann verkligen! Gud jag var så rädd!
Aaa, en upplevese jag inte kommer glömma i alla fall!
See u

B


Jag kommer nog att vara lite anti brödrostar för ett tag om jag känner mig själv rätt!

FITTA

Fattar ingenting asså.. Hur i helvete ska jag kunna lite på dig?

En time out från pluggandet.




B

Stockholmx2

Jag har kommit in på skolan i Stockholm btw! Vet inte riktigt hur jag ska göra men det lutar åt det hållet. Vi får se!

B


Stockholm

I fredags så åkte jag in till stan och träffade älskadefanny och vi fikade och gick på stan. Som vanligt på fredag! Sen åkte vi hem till mig och tog det koolungt på kvällen. Vi gjorde ingening för vi laddade inför lördag.
På lördag så var det knivsta marknad och middaghos mig! Vi var ett gäng underbara tjejer där!
Sen drog Jag, Fanny, Linn, Emelie & Sydney till Stockholm! Mot stureplan till Christian. SHIIT vilken jävla lägenhet han hade då! GUDD!
Sen på vägen hem så träffade jag snabbakatteeen! ;) hiih, söt.
Mycket trevlig helg!
See u



B

F and F

Hejsan!
Just nu sitter jag hos min farmor & farfar. Mycket mysigt! Idag så ska jag inte göra något! Jo, jag ska skriva SOn som ska vara klar till imorgon men förmodligen så kommer jag inte hinna/ orka börja med den. Vi får se hur det blir. Idag så träffade jag min söta lilla pojke Ebbe igen! Åhh han är så söt!
See u



B

Min bror

Alexander Kimpioka
<3


Barnvakt

Hej
Jag har först vart i skolan sen när jag kom hem bölrjade jag av någon anledning hålla på på tomten? Vad hände där liksom! Aaa i alla fall jag har ju typ världensötaste barn som bor bredvid mig! Så idag var jag lite halvbarnvakt till lilla Ebbe! Så grymt gullig grabb asså! Skulle bara vilja springa iväg med han men det blir nog lite fel om man gör det.
Sååå på lördag blir det fin middag i vårt nya uterum som blir klat typ imorgon! Så bli så roligt! Bilder kommer sen på hur det blev.
Jaa, det var nog allt. Jag ska lägga mig och sova som en sten nu så får vi se vad morgondagen har att erbjuda!
See u



B

Min ögonsten



Min underbara unge!



B


Heeeelt crazyy!

Hello!
Det är helt ortoligt vilket väder vi har fått! Det är helt otroligt! Nu är det sommar med tanke på¨vädret! Ska bli så jväla skönt med sommmar asså!
Men det känns inte att det är 3 veckor kvar i skolan.. Har sjukt mycket! Men vad gör men åt saken liksom!

Jaja, nu sitter jag och laddar upp bilder från i lördags på face. Vi var hos Sydney på middag! Bara bra människor asså!
See u


B

Fixat&klart!

Hej!
Det var en dag här som jag hade galet tråkigt och tixade lite med mina skor! Jag tyckte att dom var sååå jävla fula innan så jag fixade till dom. Jag fick dom av min Mamma & Pappa när de hade vart i Frankrike.


Före- efter

Vad sägs! Ganska snygga va!
See u



B

Solsken

Hej!
Det är sol och 23 grader ute!
Igår var jag med Alexandra, Jennifer, Sydney & Julia! Först käkade vi middag hos Jempa. Sen vart det cykel upp till kolungen på fest det var galet nice! Nu väntar jag på underbara Emelie så ska vi dra över till Sydney på en mysig middag med massa trevligt folk! Kommer bli dunder! Sen blir det förmodligen fest på kvällen!
See u


B

14 maj

HeJ
Ledsen för den dåliga uppladningen! Men nu så!
Jag pratade med Emelie på dan och hon sa att hon skulle på fest hos en kompis. Jag bah: aa okej va kul! igen mer med det.

Sen igår var jag Jennifer, Alexandra i vattholma på fest. Så precis när vi kliver innanför dörren så kommer Emelie ner för trappen! Helt sjukt! Hur stor är chansen att man träffas på samma det i Vattholma? Helt knasigt!
Men i alla fall. Idag ska jag först in till stan sen jag vi käka hos Jennifer med alla tjejer! Ska bli sjukt kul! Och imorgon bär det av till Sydney på tjejmiddag igen! Fullt upp i helgen alltså! Nu ska jga gå och fixa mig och dra in till stan med eller utan Jennifer!
See u!



B

JUSTE!

MALTA eller GREKLAND? Hmm en kluring på vad man ska välja!

3 maj

Hej.
Idag när jag kom hem vid 4, halv fem så var jag helt slut. Gick och deckade i soffan. Och min klihosta har kommit tillbaka, snälla vad är det här! Jaja jag ska inte tråka ut er allt för mycket! Men nu ska jag sova. See u


B

Valborg 2010






RSS 2.0